Accommodatie

Eigen tent 200x200Eigen tentje

Neem je eigen tentje mee en verblijf op een gezellig kampeerveld om de 4-daagsefeestvreugde te vergroten. Maak gebruik van alle faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, elektrisch oplaadpunt, het veerpontje en het horecaplein.

Prijs

€17,50 pppn

 

 

bob-vw-camper-van_200 x 200Camper, caravan & bungalowtent

Kom je met een eigen camper, caravan of bungalowtent, dan boek je een ruime plek van circa 65 m2 met elektriciteit. Er geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten, een maximum van 6 personen op de kampeerplek en maximaal 2 kampeermiddelen (bijvoorbeeld een camper met een koepeltentje ernaast).

Prijs

€50 per kampeerplek, inclusief de eerste 2 personen. Vanaf de derde persoon €17,50 pppn

 

Vierkant website huur tentje_200 x 200Huur koepeltent

Lekker makkelijk; huur een ruime 2-persoonskoepeltent die al opgezet is bij aankomst. Neem wel je eigen matrasje en slaapzak mee en vervolgens kan het feest beginnen. Maak gebruik van alle faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, elektrisch oplaadpunt, het veerpontje en het horecaplein. Ook te huren voor 1 persoon, dan blijft de prijs gewoon €22,50.

Prijs

€22,50 pppn

 

Tipi (6)_site 200 x 200Huur tipitent

Deze originele tipitenten zijn ideaal voor groepen vrienden die de 4-daagsefeesten bezoeken. De 6-persoons indianententen zijn sfeervol ingericht. De tenten beschikken over een grondzeil, rieten matten, krukjes en een lampje. Neem wel zelf je matje, slaapzak en kussen mee.

Er geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten en de tent beschikt over een stroompunt. Maak gebruik van alle faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, het veerpontje en het horecaplein.

Prijs

€180 per nacht per tent met inrichting (€30 pppn). NB. Je huurt de hele tent, waar maximaal 6 personen in kunnen slapen. NB: Bij aankomst dient €100 borg te worden betaald.

 

Safari_200x200Huur safaritent

De 4- of 8-persoons safaritenten zijn ruim en comfortabel en worden opgebouwd op een vlondervloer. In de 4-persoons tenten staan vaste, steigerhouten bedden en in de 8-persoons tenten staan 4 stapelbedden. Beide tenten zijn voorzien van bedden- en linnengoed. Voor de tent vind je een terrasje met meubilair.

Er geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten en de tent beschikt over een stroompunt. Maak gebruik van alle faciliteiten zoals sanitaire voorzieningen, het veerpontje en het horecaplein. 

Prijs

4-persoons safaritent*
€180 per tent. (€45 pppn) NB. Je huurt de hele tent, waar maximaal 4 personen in kunnen slapen.

8-persoons safaritent*
€240 per tent. (€30 pppn) NB. Je huurt de hele tent, waar maximaal 8 personen in kunnen slapen.

*NB: Bij aankomst dient €100 borg te worden betaald.