Locatie

De locatie

De Vierdaagsefeestencamping is een topspot aan de Waal. De camping ligt vlakbij het bruisende stadshart van Nijmegen, kampeerders kunnen zich geen betere plek wensen. De camping ligt tegenover de Waalkade aan de oever van de rivier en beschikt over een eigen stadsstrand!

Vanwege de zeer centrale ligging is de camping de ideale uitvalbasis voor supporters van de wandelaars en fans van de Vierdaagsefeesten. De nabijgelegen spoorbrug heeft ook een fiets- een wandelpad waardoor gasten snel en veilig in het centrum van Nijmegen kunnen komen. Ook vaart er een rechtstreeks veerpontje naar de Waalkade! Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

De dag van Elst

Al op de eerste wandeldag, dinsdag 16 juli, komen alle wandelaars langs de camping. Dit is de Dag van Elst en alle afstanden komen over de Oosterhoutsedijk. Heel gezellig dus en de Vierdaagsefeestencamping is een mooie plek om de wandelaars aan te moedigen. Vrienden en familieleden van de sportievelingen zijn dan ook van harte welkom op de camping.

Kaart


Bekijk hier de kaart van de  Vierdaagsefeestencamping kaart in grotere dimensies.