Over de camping

Over de camping

De camping van de Vierdaagsefeesten is te vinden aan de oever van de Waal, tegenover de Nijmeegse Waalkade. Het is de ideale verblijfplaats voor iedereen die supporter van de Nijmeegse vierdaagse is en houdt van talloze feesten die georganiseerd worden. De camping is geopend van 13 tot 20 juli.

Iedereen is van harte welkom op de prachtige camping. Direct naast ons vindt het gezellige Festival Op ’t Eiland plaats. Op doordeweekse dagen vinden er optredens plaats tot middernacht en in het weekend tot 01:00 uur. De camping is dus geen typische wandelaarscamping, maar iedereen is zoals gezegd van harte welkom.

 

Nieuwe overnachtingsplek

In 2013 opent de Vierdaagsefeestencamping voor het eerst haar deuren. Ieder jaar is er een groot accommodatietekort rondom Nijmegen, met name in de nabijheid van het centrum. De Vierdaagsefeestencamping biedt nu de oplossing, ook voor de feestgangers die ’s avonds niet meer naar huis willen reizen.

 

Diverse typen accommodaties

Natuurlijk kan iedereen zijn eigen tent, camper of caravan meenemen. Overnachtingen met eigen tentje kosten slechts €17,50 per persoon per nacht. Maar, er zijn ook originele 6-persoons tipitenten en ruime safaritenten te huur. Klik hier voor het volledige accommodatieaanbod en de tarieven.

 

Toplocatie en –faciliteiten

De camping ligt aan de oever van de Waal, met een eigen stadsstrand, horecaplein, goede sanitaire voorzieningen en een professionele receptie. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan het aangrenzende Festival Op ’t Eiland. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voorzieningen en de bereikbaarheid van de camping naar het stadshart.

 

Ervaren organisatie

De Vierdaagsefeestencamping wordt georganiseerd door het bedrijf New Nomads BV, dat jarenlange ervaring heeft met grootschalige campingconcepten bij festivals en evenementen. Het professionele team van New Nomads werkt nauw samen met de Stichting Vierdaagsefeesten.